ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питан

Дата: 18.12.2015 15:14
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

18 грудня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника відбулося спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
Про погашення заборгованої та рівень номінальної заробітної плати в працівників району в 2015 році інформував заступник начальника управління соціального захисту населення Олександр Мокринський.
Про темпи зростання фонду оплати праці та заробітної плати працівників агропромислового комплексу району інформував заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Зубченко.
Про стан сплати податку з доходів фізичних осіб та єдиного соціального внеску інформував начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба.
Комісія та робоча група заслухала керівників підприємств на яких низький рівень заробітної плати. За результатами засідання прийнято рішення, яким рекомендовано ліквідатору ВАТ «Тульчинський хлібокомбінат» та зобов’язано відповідні служби району щодо вжиття конкретних заходів по ліквідації заборгованої заробітної плати та зростання зарплати на підприємствах та установах району.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь