ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співає Поділля Леонтовича

Дата: 16.11.2017 12:47
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

2017 рік ознаменований визначною подією на теренах Вінниччини мистецької. Цьогоріч минає 140 років від дня народження видатного композитора, майстра хорової мініатюри, нашого земляка Миколи Дмитровича Леонтовича.
Серед заходів з нагоди відзначення цієї поважної дати, 15 листопада 2017 року в приміщенні Тульчинського районного будинку культури відбувся відбірковий тур обласного фестивалю хорового мистецтва «Співає Поділля Леонтовича» у якому прийняли участь академічні та народні хорові колективи з Бершадського, Крижопільського, Тростянецького та Тульчинського районів.
Оцінювало конкурсантів високопрофесійне журі, до складу якого увійшли: викладач-методист Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича Євгенія Плішка голова журі, завідуюча відділом народної творчості та аматорського мистецтва обласного центру народної творчості Любов Гричанюк, провідний методист з вокально-хорового мистецтва обласного центру народної творчості Ніна Джус.
До програми заключного концерту обласного фестивалю хорового мистецтва «Співає Поділля Леонтовича», який відбудеться в день народження М. Леонтовича в м. Вінниці, включили твори у виконанні народної аматорської хорової капели М.Д. Леонтовича Тульчинського районного будинку культури (керівник Любов Грушко).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь