ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спортивне свято до Дня незалежності України

Дата: 29.08.2017 11:42
Кількість переглядів: 310

Спортивна громадськість району активно відзначила День Незалежності України, змагаючись на усіх спортивних аренах міста.
Сектор молоді та спорту райдержадміністрації спільно з ДЮСШ району запропонували одразу 6 спортивно-масових заходів з різних видів спорту.
Чимало любителів вільної боротьби та змішаних єдиноборств ММА мали змогу насолодитися показовим виступом наших атлетів (понад 40 чол.) на штучному майданчику ВПУ- 41 та площі біля ТРК «Європейський».
У ігрових видах спорту не було рівних волейболістам Тульчинського «Підприємця», який у залі ЦМС «Колос» здолав суперників з Немирова, Тиманівки й Шури-Копіївської.
У залі ДЮСШ для дітей-сиріт кращих серед аматорів (16 спортсменів) виявляли прихильники настільного тенісу.
А на майданчику Веттехнікуму спочатку юнаки 2003-2005 р.н. виборювали Кубок Незалежності 2017 – ФК «Патріот-РДЮСШ» та ФК «Інтер» - 3:3 у підсумку.
Згодом 8 команд району до пізнього вечора виборювали першість у VІ відкритому Кубку Незалежності з міні-футболу. У підсумку: малий фінал – ФК «Партизан Тульчин» ФК «Брацлав» - 1:5, у фіналі Ганнопільський «Фенікс» мінімально здолав Кирнасівське «Відродження» й здобув головний трофей.
Учасники усіх заходів, що відбулися на традиційно високому рівні були нагороджені кубками, дипломами та медалями сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Загалом понад 160 спортсменів району активно відзначили День Незалежності-2017 серед різних вікових груп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь