ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стабільність - ознака класу!

Дата: 07.11.2017 16:43
Кількість переглядів: 304

4-5 листопада у м.Первомайськ Миколаївської області було проведено Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Солідарності» серед юнаків 2006 – 2007 року народження. Коло учасників змагань складалось із представників 5 областей України, які були запрошені організатором та спонсором турніру директором ПП «Цитадель» Цимбалюком Р.Т. Взяли участь у змаганнях і представники нашого міста ФК «Патріот-юніор» Тульчинської районної дитячо-юнацької спортивної школи.
Команди було розподілено на дві групи, по чотири команди в кожній.До групи «А» потрапили комади ДЮСШ (м.Первомайськ), ФК «Юність -2» (м.Умань), ФК «Окни»(смт.Окни), ФК «Олімп» (м.Южноукраїнськ). Група «Б» представлена ФК «Цитадель»(м.Первомайськ), ФК «Юність» (м.Умань), ФК «Патріот-юніор»(м.Тульчин), ФК «Гайворон».
Першу зустріч у групі наші юні вихованці провели із командою ФК «Юність» (м.Умань). Вдало розпочавши, наші футболісти переконливо перемогли уманчан з рахунком 5-1 (голи забивали – Д.Омелянчук(1), В.Дележа(3), І.Вишняк(1)). У другій грі тульчинці перемогли ФК «Гайворон» із рахунком 4-1 (Процепко В.(1), В.Дележа (3)), достроково забезпечивши собі вихід із групи. У заключній грі суперниками наших юнаків були господарі ФК«Цитадель»(м.Первомайськ). Гра видалась напрочуд нервовою і незважаючи на ігрову перевагу, ФК «Патріот-юніор» поступився із рахунком 1-2(В.Дележа). Відповідно до регламенту, зайняте 2 місце в групі виводило нашу команду на 1 команду групи «А», якою виявилась ФК «Олімп» (м.Южноукраїнськ).
Гра розпочалась атаками вихованців Тульчинської ДЮСШ, які притиснувши суперників до воріт, вже на 4-ій хвилині зустрічі відкрили рахунок. Надалі наші футболісти продовжували тримати у напрузі суперників, але в одній із контратакт отримали гол у відповідь. Цей гол деморалізував юних футболістів м.Тульчина, які протягом 5 хвилин отримали ще 2 контратаки та пропустили 2 голи. При рахунку 1-3 тренер комади Ігор Бєлік взяв технічну паузу та провів бесіду із гравцями команди. Наслідком бесіди стали надзвичайно гарні 3 голи, що були забиті за рахунок командних дій та характеру юнаків.
Отже 4-3 і команда ФК «Патріот-юніор» у фіналі(голи М.Булат(1), Є.Деркач(3)).
Перегравши, у другому півфіналі, команду ДЮСШ(м.Первомайськ) команда ФК«Цитадель»(м.Первомайськ) теж пройшла до фіналу, де знову зустрілась з нашими вихованцями.
Незважаючи на фактор «чужого поля» юні футболісти м.Тульчина впевнено провели перший тайм та повели у рахунку 1-0 (гол В.Дележа). На початку другої половини гри ФК«Цитадель»(м.Первомайськ) провела атаку з правого флангу та відновила нічийний результат 1-1. До кінця гри ніхто із суперників не хотів ризикувати тому суддівський свисток зафіксував кінцевий результат, який перевів гру у післяматчеві пенальті.
Перший удар суперника відбив наш голкіпер, а наступна спроба суперника була виконана повз ворота. Наші гравці – В.Дележа та Д.Омелянчук виконали свої спроби бездоганно та з рахунком 2-0 ФК «Патріот-юніор» отримав ще одну перемогу на Всеукраїнському турнірі футзалу.
Найкращим голкіпером турніру організаторами було визнано Ланового Максима.
Красень кубок, медалі, грамоти та солодощі стали нагородою за характер та командну гру наших вихованців. Успіхів і надалі нашим юним футболістам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь