ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято бойової солідарності поколінь

Дата: 15.03.2016 10:05
Кількість переглядів: 262

14 березня 2016 року в м. Тульчині відбулися районні урочистості з нагоди 72-ї річниці визволення Тульчинщини від фашистських загарбників і вшанування наших захисників у зоні АТО. В заходах взяли участь голова районної ради Олексій Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, секретар міської ради Любов Рупіна, ветерани Другої світової війни, учасники АТО, в т.ч. бойові побратими наших героїв з м.Вінниці, Липовецького та Іллінецького районів, громадські активісти, депутати місцевих рад, керівники, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та міської рад, викладачі та кадети Тульчинської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів – ліцею, широка громадськість.

Керівники району та міста разом з військовим комісаром РВК Дмитром Слободянюком і головою громадської організації «Тульчинське районне об’єднання учасників АТО» Віталієм Харченком вручили ветеранам і учасникам обох воєнних конфліктів, членам їхніх сімей, волонтерам почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради, подяки райдержадміністрації та районної ради, почесні грамоти міської ради, матеріальну допомогу, почесні відзнаки «За оборону Дебальцево», нагрудні знаки «Учасник АТО», медаль «Сильному духом».

Учасники зібрання вшанували хвилиною скорботного мовчання світлу пам’ять всіх захисників та визволителів України. Прозвучав тематичний концерт за участю місцевих майстрів мистецтв. Відбулося покладання квітів до Меморіалу слави, до могил воїнів-визволителів Тульчинщини та меморіальної стели на честь загиблих героїв АТО з Вінницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь