ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Тато, мама, я – рятувальників сім’я» - знову у Тульчинському ДНЗ №1 «Веселка»

Дата: 04.07.2016 07:59
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Щоб долучити до уроківбезпекище й батьків, вжевдруге в дошкільному навчальному закладі №1 «Веселка» було проведено відкритий виховний захід – пізнавально-розважальну гру «Тато, мама, я – рятувальників сім’я».
У святковому дійстві взяли участь три команди: команда «Дружба» - сім’я Кондратюків, команда «Рятівники» - сім´я Перенчуків, команда «Патріот» - сім´я Опалінських. Учасники команд вправлялись в теоретичних знаннях та практичних діях, успішно пройшли випробування в різних конкурсах. Це - одягання протигазу, вікторина «Пожежна безпека», «Це має знати кожен», інтелектуальний конкурс у формі письмового тестування, навчально – практична естафета «Надай першу допомогу потерпілому», спортивно – розважальна естафета під назвою «Школа виживання».
Члени журі: заступник начальника ДПРЧ – 14 м.Тульчин ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області ст. лейтенант служби ЦЗ Танцюра М.О., начальник караулу ДПРЧ-14 м.Тульчин ст. лейтенант служби ЦЗ Гоголь М.В., вихователь ДНЗ Ярушевьска Т.В. уважно спостерігали за ходом сімейної пізнавально-розважальної гри та справедливо оцінювали виконання конкурсних завдань. У фіналі гри кожна родина демонструвала виконання домашнього завдання – діти із батьками презентували плакати виготовлені власними руками за темою: «Тато, мама і я – рятувальників сім’я», де враховувалися такі критерії: розкриття теми, змістовність та оригінальність.
Веселили учасників гри, членів журі та всіх присутніх вихованці дитсадка «Веселка». Вони під керівництвом музичного керівника Комісар Л.А. дарували пісні та запальні таночки, з цікавістю спостерігали за дійством, вболівали за учасників гри, давали влучні відповіді на запитання щодо правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.
Варто відзначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! Отже, переможцями було визнано всі родини-учасниці!!! З чим їх і вітаємо!
Учасники змагання були нагороджені грамотами та солодкими призами. Вітаючи переможців голова журі Танцюра М.О. подякував усім учасникам змагань, педагогічному колективу садочка, за внесок у виховання й навчання дошкільнят правилам безпеки, а особливо батькам. Зауважив, що потрібно проводити більше таких свят, які несуть енергію, добро та любов.
Така спільна робота працівників пожежно-рятувальної служби з педагогами, дітьми, батьками забезпечить дітям перед вступом до школи різноманітно та повно засвоїти навички практичної безпечної життєдіяльності й усвідомити, що життя та здоров'я – це найдорожче багатство. А дотримання дітьми правил безпечної поведінки та захисних принципів обов’язково допоможе їм у різних життєвих ситуаціях.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь