ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Тепло дитячих сердець – воїнам АТО»

Дата: 19.01.2015 12:05
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

16 січня 2015 року в м. Тульчині (в актовій залі ТРБДЮ) було проведено районний семінар заступників директорів з виховної та навчально-виховної роботи, класних керівників та класоводів,вихователів, педагогів-організаторів.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять громадян, тих патріотів, що віддали своє життя за незалежність, територіальну цілісність України.
У зверненні до присутніх головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації А.Поваляєва наголосила про те, що 2014-2015 н.р. є особливим з точки зору ведення виховної роботи : триває неоголошена «гібридна» війна, героїчна та трагічна боротьба на Сході країни за територіальну цілісність, неподільність держави; у закладах освіти є діти, батьки яких брали участь в Революції Гідності , наразі перебувають у зоні АТО, а також школярі з внутрішньо переміщених сімей; 2015 рік - це 70-річчя Перемоги над нацистськими окупантами та завершення війни у Європі. Патріотичне виховання має наскрізно пронизувати весь навчально-виховний процес, охоплювати всіх його учасників, сприяти формуванню у дітей та утвердженню у педагогів і батьків національних та загальнолюдських цінностей, особистісних якостей, що притаманні громадянину України.
Виступаюча акцентувала увагу на реалізацію у закладах освіти національно- патріотичного виховання учнівської молоді через Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів, Плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, затвердженого наказом МОН України від 27.10.2014р. № 1232 та Методичних рекомендацій з організації патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в 2014-2015 н.р. від 27.11.2014р. № 1/9-614. Під час проведення семінару були розглянуті питання щодо дотримання нормативно- правового забезпечення, вимог щодо ведення шкільної документації класними керівниками 1-11класів, про відзначення знаменних та пам»ятних дат історії та державотворення України. Із вищезазначеними питаннями виступили А.Поваляєва та О.Рижова, заступник директора з виховної роботи Тульчинської ЗШ І-ІІІст. № 1, керівник семінару класних керівників.
У рамках реалізації районної методичної проблеми «Підвищення ролі учнівського врядування у формуванні і розвитку суспільно-активної, гуманістично спрямованої особистості», свою діяльність на високому рівні презентували учні, активісти шкільної республіки «Темп» Богданівської ЗШ І-ІІІст.( Л.Заремба, педагог-організатор).
За участі більш як 150 вихованців, учасників творчих колективів ТРБДЮ ( організатори А.Поваляєва, Л.Мельник –директор, О.Бабенко-культорганізатор та керівники творчих колективів) було проведено благодійний концерт « Тепло дитячих сердець - воїнам АТО».
Дитячі творчі колективи, солісти та окремі виконавці продемонстрували високу виконавську майстерність, професіоналізм та артистизм. Під час проведення благодійного концерту було зібрано кошти в сумі 2 тис.15 грн., які будуть передані на потреби важкопораненим бійцям АТО. Начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан щиро подякував усім учасникам концертної програми та їх наставникам, керівникам творчих колективів за високу виконавську майстерність та активну громадську позицію.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь