ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тимчасові довідки про сплату утилізаційного збору треба буде обміняти

Дата: 18.09.2013 16:03
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що з 1 вересня 2013 року набрали чинності зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України від 04.07.2013 №422-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм”.
Міндоходів рекомендує митницям видавати тимчасові довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за транспортні засоби за встановленими формами, що мають бути затверджені КМУ, відповідний проект рішення якого було оприлюднено 10.09.13 р. на офіційному веб-порталі Міндоходів.
Форма довідки про сплату податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та форма довідки про звільнення від сплати цього податку встановлюється Кабінетом Міністрів України та є документами суворої звітності. Міністерством розроблено та оприлюднено на офіційному Веб-порталі проект рішення Уряду про затвердження форм довідок: http://minrd.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2013-rik/110392.html
Оскільки такі довідки є документами суворої звітності і на виготовлення їх бланків потрібен час, з метою недопущення затримок в реєстрації ТЗ і напруги серед осіб, які ввезли їх на митну територію України, митниці Міндоходів будуть видавати тимчасові довідки, зазначаючи номер митної декларації в якості номера такої довідки. При цьому, такі довідки будуть замінені в місячний термін після оприлюднення Міндоходів інформації про початок обміну.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь