ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії" - правила для школярів Мазуріської ЗШ

Дата: 16.10.2015 11:17
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

15 жовтня 2015 року на базі Мазурівської ЗШ I – II за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, соціально – психологічної служби відділу освіти, служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено груповий захід на тему «Профілактика торгівлі людьми в учнівському середовищі». Участь взяли учні 8 - 9 класів навчального закладу, з якими працювала соціальний педагог Мазурівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. – Лозинська Ольга Михайлівна.
Метою проведення заходу є підвищення рівня проінформованості та усвідомлення дітьми гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причин, форми та ознаки цього явища. Показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, познайомити з державними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.
Представники відділів та служб, відповідальних за реалізацію державної політики у сфері профілактики торгівлі людьми, провели відкритий діалог з учнями щодо обговорення даної теми, ознайомили присутніх з елементарними правилами особистої безпеки.
Соціальний педагог навчального закладу організувала перегляд відеороликів «Як не стати жертвою торгівлі людьми», після чого діти активно прийняли участь в їх обговоренні.
На завершення заходу всі учасники отримали корисну та цікаву інформацію у вигляді буклетів "Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії", «Мої елементарні правила безпеки» та мали можливість розповсюдити цю друковану продукцію серед своїх друзів та знайомих.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь