ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинець чемпіон України з фрі-файту

Дата: 19.05.2016 15:47
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

З 13 по 15 травня у місті Ірпінь (Київська обл.) успішно відбувся чемпіонат України 2016 з фрі файту серед чоловіків.
Фрі-файт (англ. Free-fight — «Вільний бій») — змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств.Фрі-файт поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку.За рахунок широкого діапазону дозволених технічних прийомів, фрі-файт дає можливість розвивати високу динаміку поєдинків.Підготовка спортсменів до змагань за системою фрі-файту — комплексна і включає в себе різноманітні техніки для відновлення та забезпечення нормальної діяльності всіх процесів в організмі.
Фрі-файт — система ведення поєдинку, що дозволяє спортсмену використовувати зручну для нього тактику ведення бою. На сьогоднішній день фрі-файт продовжує розвиватись і розширюється за рахунок нових прийомів, що допомагають досягнути перемоги, не порушуючи офіційно затверджених правил.
У змаганнях прийняло участь близько 150 спортсменів з різних куточків України. До складу команди Вінницької області потрапив наш спортсмен Булгучев Руслан (тренер В.Соляр)
В досить напружених та безкомпромісних поєдинках Руслан зміг потрапити у фінальну частину змагань..До фіналу Руслан провів 2 напружені поєдинки в яких достроково здобув перемоги. Нагадаємо що Руслан є Майстом Спорту України з ММА, являється 2-х кратним чемпіоном нашої області з ММА, чемпіоном України серед молоді 2015 , бронзовим призером чемпіонату України серед молоді 2016р з ММА, а також бійцем професійної ліги ММА УКРАЇНИ.
У фінальному поєдинку в основний час переможця було не обрано тому був даний додатковий раун в якому переміг наш спортсмен та став чемпіоном України у вазі до 79 кг., а також виконав норматив Майстер Спорту України з фрі – файту.
Приєною новиною для нашої команди стало запрошення Руслана до складу збірної України зі змішаних єдиноборств ММА, в червні він вирушає на збори де відбудеться підготовка до Чемпіонату Європи з ММА , о пройде восени у Санкт – Петербурзі .Завдання нашої команди та у спортсмена одне потрапити 1 номером до збірної країни.
На даний час команда почала підготовку до професійного турніру з ММА, що відбудеться 3 червня у Дніпропетровську. Булгучев Руслан проведе свій професійний бій проти досить титулованного спортсмена з Дніпропетровська у вазі до 84 кг. , також свій перший бій на професійній арені проведе Сакал Вадим у ваговій категорії до 60 кг.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь