ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинські дітлахи відвідали традиційне обласне свято новорічної ялинки

Дата: 27.12.2016 12:06
Кількість переглядів: 302

Щорічно, гарною традицією є відвідування дітей району обласного свята новорічної ялинки. Так, 26 грудня 2016 року спеціалісти управління соціального захисту населення організували збір та забезпечили участь дітей в новорічному дійстві, що відбувалось в академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського. На новорічну виставу «12 місяців» було запрошено 30 дітей із числа пільгової категорії району, а саме: дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із багатодітних та малозабезпечених родин, дітей, батьки яких є учасниками АТО та дітей із числа внутрішньо переміщених родин.
Привітати дітей зі святом завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник.
Упродовж свята цікавими конкурсами та вікторинами дітвору розважали Дід Мороз та Снігуронька, після чого учасники новорічного свята мали змогу переглянути казку «12 місяців» у виконанні неперевершеної гри акторів театру.
Після перегляду вистави хлопці та дівчатка мали змогу власноруч виготовити новорічну листівку, для чого в театрі було організовано майстер – класи з квілінгу.
На згадку кожен з відвідувачів отримав солодкі подарунки та сувеніри від голови обласної державної адміністрації та голови обласної Ради.
Завершенням святкового дня для діток стало відвідування новорічної резиденції Діда Мороза, де кожний малюк отримав новорічний дарунок та похід до МакДональдcу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь