ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський район: об’єднана територіальна громада забезпечила місцевих пожежників апаратами захисту дихання

Дата: 28.09.2017 14:34
Кількість переглядів: 296

22 вересня в смт Шпиків Тульчинського району працівники ГУ ДСНС України у Вінницькій області провели навчання особового складу Місцевої пожежної команди роботі в апаратах захисту дихання.
Вкрай необхідне для порятунку людей та захисту органів дихання пожежників обладнання було придбано за кошти Шпиківської об’єднаної територіальної громади. Загалом місцеві вогнеборці отримали 3 апарати, що працюють на стисненому повітрі, та 8 масок до них – на загальну суму понад 112 тисяч гривень.
За словами голови ОТГ Миколи Криська, придбання цього спорядження значно підвищить рівень пожежної і техногенної безпеки у Шпикові та навколишніх населених пунктах, адже відстань до районного центру чимала і становить 30 км. Відтепер, користуючись апаратами захисту дихання, працівники місцевої пожежної команди зможуть прийти на допомогу людям у перші ж хвилини виникнення пожежі чи іншої загрози життю людей.
«Подібне навчання місцевих пожежників об’єднаної територіальної громади роботі в апаратах захисту дихання проводиться чи не вперше в Україні, – зазначив керівник навчання старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУДСНС України у Вінницькій області Олександр Червоняк. – Водночас кілька місяців тому такі апарати були також закуплені адміністрацією Ладижинської ТЕС для власної об’єктової пожежної частини. Там були проведені аналогічні практичні заняття».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь