ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Туристичний ярмарок World Travel Show 2016

Дата: 25.08.2016 12:01
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

14-16 жовтня 2016 року в Республіці Польща відбудеться туристичний ярмарок World Travel Show 2016.
Даний захід буде проходити в найбільшому в Польщі та центральній Європі виставковому центрі Ptak Warsaw Expo International Exhibition & Congress Centre в м. Надажин під Варшавою. Під час ярмарку будуть проводиться семінари присвячені туристичним темам. World Travel Show 2016 – це захід для всіх фірм та фізичних осіб, які працюють в сфері туризму та подорожей. Більше того, це ідеальне місце для промоції країн та регіонів. Ярмарок – це добра нагода для встановлення нових бізнес-контактів і знаходження нових клієнтів. На World Travel Show 2016 гості та учасники виставкового заходу матимуть змогу ознайомитись з найновішими трендами, які будуть використовуватись в наступному сезоні Зима 2016/2017 і Літо 2017.
Під час ярмарку будуть також проходити супровідні заходи, а саме Ярмарок міжнародного караванингу (автомобільного туризму) і кемпінгу, байк-шоу, шоу водного і зимового спорту, а також Міжнародний конгрес інновацій в туристичному секторі, міжнародні змагання з велоспорту, різноманітні навчання з найновіших трендів туризму, зустрічі з спортсменами, показами кулінарії 6 континентів та багато іншого.
Додатково організатор ярмарку забезпечує промоцію заходу в регіональних і громадських ЗМІ, на білбордах, знижки на проживання в ближніх готелях для учасників заходу та безплатну парковку.
В ярмарку можуть взяти участь фірми на пільгових умовах оренди виставкової поверхні. Для представників бізнесу з Вінницької області ціна за кв.м. становитеме 30 євро, якщо виставкова поверхня більше 50 кв.м., то ціна договірна. Щодо організаційних питань та отримання детальної інформації представникам бізнесу необхідно звернутись до проект-менеджера ярмарку пані Агнешкой Фауст e-mail: a.faust@warsawexpo.eu.
Готелі для проживання учасників виставки World Travel Show 2016 доступні за посиланням: http://warsawexpo.eu/dla-odwiedzajacych/baza-hotelowa
Крім того, надаємо план виставки, де для представників Вінницької області пропонується місце №319 (додається). Червоним кольором зазначені місця підтверджені або зарезервовані для регіонів-партнерів. Також, бажаючим брати участь у виставці, необхідно заповнити до 14.09.2016 року двомовний формуляр (додається).
У разі прийняття рішення про участь у ярмарку, просимо проінформувати Департамент на електронну адресу: v.golovchenko@vininvest.gov.ua.
Додаток: HALL PLAN.xlsx

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь