ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Державній фіскальній службі Вінниччині активно протидіють корупції

Дата: 03.12.2014 09:02
Кількість переглядів: 273

І неабияку роль у цьому процесі відіграють платники податків та громадяни. Так, із 39 службових перевірок та розслідувань, проведених за їхніми зверненнями, інформація підтвердилась у третині випадків.
Загалом, за інформацією Управління власної безпеки у нинішньому році проведено 156 службових перевірок та розслідувань. За ними керівникам структурних та територіальних підрозділів ГУ Міндоходів у Вінницькій області та Вінницької митниці внесено 41 подання для вжиття заходів реагування. Як наслідок, до дисциплінарної відповідальності притягнено 49 працівників, звільнено – одного, інші заходи реагування вжиті до 15 працівників.
Крім того, до правоохоронних органів направлено 93 матеріали службових перевірок для надання правової оцінки та прийняття рішення, згідно чинного законодавства. За ними органами прокуратури впродовж січня-жовтня розпочато 10 кримінальних проваджень за фактами перевищення службових повноважень та службового підроблення посадовими особами структурних та територіальних органів ГУ Міндоходів у Вінницькій області та Вінницької митниці.
Отож, для профілактики та попередження корупційних дій працівники фіскальної служби докладають максимум зусиль. Натомість небайдужим платникам податків та громадськості нагадують що в управлінні власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області працює цілодобова лінія телефону „довіри” ((0432) 660205). Зателефонувавши сюди, можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку працівників фіскальної служби Вінницької області та Вінницької митниці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь