ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Парижі Президент України взяв участь у Марші Єдності

Дата: 12.01.2015 09:34
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

У Парижі Президент України Петро Порошенко разом зі світовими лідерами взяв участь у Марші Єдності й солідарності із жертвами терористичних актів, скоєних у Франції 7-9 січня. У заході, зокрема, взяли участь керівники України, Німеччини, Великої Британії, Італії, Бельгії, Іспанії, Словенії, Польщі, Туреччини, Греції, Ізраїлю, Палестини, керівництво Євросоюзу, Європарламенту та Єврокомісії.
Глава держави зазначив, що Україна як ніхто розуміє біль Франції. «Марш єдності сьогодні об’єднав у Франції всі цивілізовані країни світу. Сьогодні ми всі разом відстоюємо цінності демократії та свободи слова», — сказав Петро Порошенко. «Вірю в те, що людяність та єдність завжди перемагатимуть терор», — наголосив Президент.
Марш пам’яті за загиблими журналістами журналу Charlie Hebdo та іншими жертвами терактів зібрав на вулицях Парижа кілька сотень тисяч маніфестантів.
Учасники Маршу зібралися на площі Республіки, де висловили свою солідарність з ідеями свободи слова та свободи думки, неприйняття терору і закликали світ до толерантності, миру та протидії тероризму в усіх його проявах.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь