ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У сільських радах працюють виїзні мобільні пункти прийому декларацій

Дата: 20.03.2014 08:55
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Незважаючи на те, що цьогорічна кампанія декларування громадянами доходів, отриманих в 2013 році, вражає своїми результатами спільна робота податківців Тульчинщини та органів місцевого самоврядування тільки набирає своїх обертів .
Фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ, використовуючи досвід попередніх деклараційних кампаній, докладають усіх зусиль, аби процедура декларування доходів стала більш комфортною для громадян.
На території району налічується 2 селищних та 24 сільських ради , у п’яти територіальних громадах уже побували сформовані з фахівців податкової мобільні бригади по роз’ясненню норм законодавства та прийому декларацій. Інформування населення в такий спосіб дозволяє залучити до кампанії декларування більшу кількість громадян, підвищує податкову культуру та сумлінне ставлення платників до сплати податків. Так з початку деклараційної кампанії громадянами подано 165 декларацій про доходи та майновий стан, з них 46 під час виїздів до сільських рад.
Під час виїздних зустрічей основну увагу податківці зосереджували на тому, що вже два роки поспіль громадяни можуть подати декларацію не відвідуючи податкову інспекцію, а саме в електронному вигляді.
Шановні громадяни, не залишайте на останні дні кампанії декларування подання декларацій, що тим самим складатиме певні незручності. Центр обслуговування чекає на Вас, шановні платники податків, уже сьогодні. Виконавши свій конституційний обов’язок, ви внесете свій вклад у розвиток свого села, селища, району. Саме громадяни є найбільш численною категорією платників податків, від сплати податків яких залежить як економічна, так і соціальна політика нашої держави.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь