ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Тульчинському районі переваги електронного звітування вже оцінили близько 400 суб’єктів господарювання.

Дата: 28.08.2013 15:09
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Звітувати, не виходячи з дому та використовувати усі переваги електронного спілкування з працівниками Міндоходів можуть власники цифрових підписів, які з травня минулого року безкоштовно видають акредитовані центри сертифікації електронних ключів. Ця безкоштовна послуга — альтернатива придбання посилених сертифікатів ключів у комерційних структурах» – про це розповіла місцевим засобам інформації заступник начальника-начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Головного управління Міндоходів Лілія Пастушенко.
Попит на цю сучасну послугу безкоштовної видачі ключів електронного підпису зростає, бо все більше підприємців використовують у своїй роботі переваги сучасного електронного звітування. З початку 2013 року близько 400 суб»єктів господарювання Тульчинщини вже скористалися новим, доступним та якісним сервісом для платників податків .
Для багатьох суб’єктів господарювання, які працюють прозоро, у правовому полі, електронний спосіб подання податкової звітності став просто знахідкою. Все, що потрібно для подання звітності в електронному вигляді, це заповнити бланк документу, підписати його електронним цифровим підписом і відправити до відповідної установи.
Для отримання необхідної інформації з питання безкоштовного забезпечення ключами електронного цифрового підпису суб’єктам господарювання потрібно завітати на сайт: www.acskidd.gov.ua або звернутися до центру обслуговування платників податків (м. Тульчин, вул. Леніна, 51 , кім. 13) та отримати практичну допомогу по підготовці документів для отримання електронно-цифрового підпису в АЦСК ІДД Міндоходів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь