ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Удосконалення системи надання адміністративних послуг є одним з пріоритетних напрямів соціально-економічних реформ, що здійснюються за дорученням голови облдержадміністрації

Дата: 27.08.2014 10:55
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Днями було проведено нараду за участю голови райдержадміністрації Г.Роспутної, голова районної ради О.Авраменко, з начальниками управлінь, відділів та служб району. Нарада була проведена в центрі надання адміністративних послуг, в м.Тульчин вул. Леніна 65 .
Створення такого Центру має на меті впорядкувати та спростити процедуру надання адміністративних послуг, розширити доступ до інформації, необхідної для отримання, створити сприятливі умови для реалізації фізичним та юридичним особам їх конституційних прав, свобод і законних інтересів та запобігти проявам корупції під час надання адміністративних послуг. Поки що в центрі задіяно сім районних структур, які забезпечать своєчасне, повне та якісне надання визначених адміністративних послуг (дозвільний центр, реєстраційна служба, управління соціального захисту населення, відділ містобудування та архітектури, служба у справах дітей, відділ Держземагенства у Тульчинському районі).
«В районі забезпечено виконання доручення голови облдержадміністрації в частині створення та започаткування роботи центру надання адміністративних послуг, - зауважила голова райдержадміністрації,- При створенні прозорого офісу враховувалися насамперед інтереси громадян. Будь-який житель району має можливість отримати необхідні послуги в одному місці.»
У своєму виступі голова райдержадміністрації Г.Роспутна відзначила, що діяльність Центру спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя і що є одним із пріоритетних завдань райдержадміністрації. Вона побажала працівникам Центру плідної співпраці з населенням та висловила переконання, що Центр працюватиме стабільно та злагоджено на користь громади. Керівник Центру надання адміністративних послуг, Ігор Борисович Книжник розповів про можливості роботи Центру .
«Про послуги можна довідатися на офіційному сайті райдержадміністрації та на стендах при вході в приміщення Центру», - наголосив І.Книжник.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь