ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Україна для людей»

Дата: 30.09.2013 16:27
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

В рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича стосовно підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни), напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана голова райдержадміністрації Анатолій Бузік відвідав Тиманівське відділення постійного проживання одиноких непрацездатних громадян.
Вітаючи людей, які проживають в пансіонаті (а це переважно дідусі і бабусі, що залишились без родини і вже не мають здоров’я, аби проживати самостійно, перший керівник району сказав: «Ми не хочемо стверджувати, що 1 жовтня країна відзначає свято ветеранів, людей похилого віку. Скоріше варто в цей день ще раз згадати і, по можливості, відвідати людину, яка перебуває нині на заслуженому відпочинку, яка всі свої сили і здоров’я витратила на важку працю, беручи участь в розбудові країни. Особливу увагу варто зосередити, і не тільки сьогодні, а щоденно, на умовах проживання самотніх чоловіків і жінок літнього віку, тих, які в силу життєвих обставин, залишились одні і не в змозі собі зарадити навіть в елементарному побуті.»
Голова райдержадміністрації А.Бузік передав завідувачу відділенням І.Кокошку сертифікат на новий холодильник. Вітали колектив установи та її мешканців начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, начальник районного управління Пенсійного фонду Тетяна Федорович (від свого колективу «пенсійників» передала в подарунок теплий одяг), а Тиманівський сільський голова Олександр Патлюк приніс солодощі для ветеранів. Учні Тиманівської ЗШ для ветеранів підготували традиційний святковий концерт.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь