ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна налаштована проводити жорстку антикорупційну політику - Глава держави

Дата: 06.11.2013 16:40
Кількість переглядів: 273

Корупція є значною перешкодою для розвитку держави, тому влада налаштована проводити жорстку антикорупційну політику. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив, виступаючи під час Регіонального засідання Всесвітнього економічного форуму в Києві.
«Починаючи з 2011 року вжито низку кроків, спрямованих на створення сучасного законодавства, що має переважно превентивний характер. Лише протягом 2013 року прийнято чотири антикорупційні закони, які повністю відповідають європейським стандартам у цій сфері», - сказав Глава держави.
За його словами, посилюються можливості Державної програми щодо запобігання та протидії корупції на 2011-2015 роки, вдосконалюється система антикорупційних інституцій.
«Серед найважчих, але принципових завдань найближчого часу - наведення порядку в державних закупівлях, зокрема приведення законодавства до стандартів прозорості, доброчесності, створення умов для доступу на цей ринок іноземних партнерів», - наголосив Президент.
«Ми налаштовані на потужний та системний удар по корупції у країні. Така політика має принести радикальні зміни на краще у цій застарілій проблемі, з якою, на жаль, Україна тісно асоціюється у свідомості світової спільноти протягом останнього десятиріччя», - підкреслив Глава держави, додавши, що Україна сповнена рішучості й надалі рухатись шляхом розбудови інститутів держави на основі принципів демократії та економічної свободи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь