ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна розпочала підготовку законодавчої бази для імплементації Угоди про асоціацію з ЄС - Президент

Дата: 27.09.2013 14:12
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Україна розпочала підготовку необхідної законодавчої та інституційної основи для імплементації майбутньої Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це Президент України Віктор Янукович повідомив на презентації інвестиційних можливостей України в рамках шостого Світового економічного симпозіуму в Нью-Йорку.
«Цей документ (Угода) - не просто декларація щодо започаткування якісно нового рівня відносин між Україною та ЄС. Для України це, передусім, - детальна програма перетворень в усіх сферах життя нашої держави відповідно до європейських стандартів, дорожня карта нашого зближення з Європейським Союзом, інструмент консолідації європейських цінностей», - сказав Глава держави.
Він нагадав, що Україна йшла до створення відкритої економіки у сучасному глобалізованому світі впродовж усіх років своєї незалежності. Президент зазначив, що під час здійснення цієї роботи у країні сьогодні відбуваються безпрецедентні за масштабами та глибиною перетворення в усіх сферах суспільного життя. «Кардинально змінюється система судочинства, правоохоронна система, йде розбудова інститутів правової держави, покращуються умови роботи для бізнесу, модернізується енергетичний сектор», - підкреслив він. Підписання Угоди під час Вільнюського саміту «Східного партнерства» 28-29 листопада 2013 року Віктор Янукович назвав важливим підсумком розвитку України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь