ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українсько-Словацький бізнес-форум в м. Кошице

Дата: 12.02.2016 15:00
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

За інформацією Посольства України в Словацькій Республіці 26-28 квітня в м. Кошице, (СР), буде проведено щорічний «Словацько-Український бізнес-форум» в Культурному парку, в рамках Днів України в Словаччині 19-28 квітня 2016 року.
Цьогорічний форум, як і минулорічний, проводиться під егідою Мінекономіки СР. Головними організаторами форуму є: зі словацького боку – Кошицька торгово-промислова палата та Промислові парки Словаччини; з українського – ТПП України та Асоціація промислових парків України. SUBF буде проведено за підтримки авіакомпанії “CZECH airlines”, що здійснює рейси за маршрутом Прага-Кошице-Київ. Попередня програма форуму:
26 квітня прибуття учасників форуму, офіційна вечеря, знайомство;
27 квітня – інвестиційний форум. Захід проводиться Словацько-американською торговою палатою та Кошицькою ТПП. Презентація промислових парків.
28 квітня – двосторонні переговори партнерів за інтересами, екскурсія в Кошицький промисловий парк, від’їзд учасників заходу.
У рамках форуму передбачаються окремі семінари: з розвитку туризму в Україні та Словаччині; з умов зовнішньоекономічної діяльності в двох країнах і функціонування зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.
Вступний внесок для участі в SUBF становить 25-30 євро.
Авіакомпанії “CZECH airlines” учасникам форуму надає знижки на авіа переліт за маршрутом Київ-Кошице (вартість квитка в обидві сторони становитиме 150 євро).
Проживання учасників SUBF передбачено в готелі “Hilton” (п’ятизірковий), де надаватимуться відповідні знижки (двомісний номер коштуватиме 90 євро, одномісний – 60-70 євро, зі сніданком). Крім того, передбачено більш економний варіант – двозірковий «Готель академія», де вартість номеру складатиме 30 євро.
Передбачається, що участь у «Словацько-Українському бізнес-форумі» візьмуть представники ділових кіл США, які виявляють значний інтерес до України.
Відповідно до встановленої практики та анонсу цього заходу, учасникам форуму надається можливість провести презентацію своєї продукції, виробничих можливостей, обговорити з потенційними партнерами можливості співпраці, участь у тендерах, пропозиції щодо створення спільних підприємств в таких галузях як машинобудування, автомобільна промисловість, енергетика і сфера інформаційних технологій, туризм.
В разі зацікавленості звертатись до:
Ольга Попова, заступник управління міжнародних зв’язків ТПП України, tel: +38044 / 278-09-30 e-mail: pon-ier@ucci.org.ua;
Оксана Кицун, радник ПУ в СР; тел.: +421259202823; e-mail: oksana.kytsun@mfa.gov.ua; emb_sk@mfa.gov.ua;
Едуард Бураш, директор Словацько-європейського культурного центру, tel.: +421556250142; fax: +421556250142; mobil: +421905539926; e-mail: feman@stonline.sk.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь