ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Університет Правових Знань: виїзне засідання

Дата: 05.12.2013 09:21
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Про основний зміст Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, запропонованої Президентом України В.Ф.Януковичем, про систему регіональних державних органів, які допомагають дітям та молоді вирішувати різноманітні життєві проблеми з метою успішної соціалізації повідомила заступник голови райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук 4 грудня 2013 року в Тульчинському вищому професійному училищі № 41. Саме там відбулося виїзне засідання Університету Правових Знань, який започаткований кілька років тому районним управлінням юстиції (начальник – Лазарук М.Я.). Це досить ефективна і мобільна система поширення правових знань серед різних категорій населення району.
В даному випадку була проведена зустріч ряду фахівців державних установ зі студентами цього навчального закладу м. Тульчина. В рамках Всеукраїнського тижня права з молоддю провели профілактичні бесіди та відповіли на численні запитання начальник управління юстиції Микола Лазарук, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей РВ УМВС Сергій Капелюшний, директор районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Остропольська.
Молодь активно підтримувала діалог про теорію і практику правових відносин, консультувалась з різних особистих питань тощо.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь