ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління Пенсійного фонду у Тульчинському районі повідомляє

Дата: 15.09.2015 16:22
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Боротьба з корупцією є головним мотивуючим фактором і має залишатися пріоритетним завданням. Це стосується і державних службовців. З метою виявлення прогалин та недоліків, що можуть сприяти втягненню працівників в корупційну та злочинну діяльність, здійснюється перегляд наказів та інших локальних правових актів управління на предмет виявлення корупційних ризиків. З метою урегулювання механізмів контролю за прийняттям рішень про пенсійне забезпечення керівного складу управління та членів їх сімей, всі новопризначені пенсійні справи зазначених осіб в порядку контролю будуть направлятися до головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.
Забезпечено вжиття заходів щодо запобігання та врегулювання потенційного та реального конфлікту інтересів при призначенні (перерахунку) пенсій працівникам управління, їх родичам та близьким особам. Зокрема, працівникам управління роз’яснено порядок дій у випадку виникнення потенційного конфлікту інтересів та недопущення виникнення реального конфлікту інтересів. Працівників управління ознайомлено із усіма обмеженнями, які зазначені в Законі України «Про запобігання корупції».
В управлінні запроваджено на постійній основі систему лекцій і семінарів для працівників, у сфері антикорупційного законодавства. Проводяться апаратні наради, лекції та семінари з питань антикорупційного законодавства. У вересні місяці 2015 року відбувається перевірка знань працівників управління вимог антикорупційного законодавства. Зазначену перевірку буде проведено у вигляді заліку.
З метою здобуття працівниками практичних та організаційних навичок періодично здійснюється обмін досвідом працівників управління із працівниками органів Фонду в області. З метою активізації участі населення в інформуванні органів, уповноважених на боротьбу з корупцією, про відомі їм факти корупції, на інформаційному стенді управління «Суспільство проти корупції» розміщено інформацію про зазначені органи, їх адресу та контактні телефони, також на стенді постійно оновлюються зміни, які відбуваються в антикорупційному законодавстві.
Протягом 2015 року в управлінні випадків вчинення працівниками управління корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень не виявлено. Підстав для проведення службових розслідувань та притягнення працівників управління до відповідальності за скоєння зазначених правопорушень не було. Фінансові правопорушення не вчинялися, передумов для їх вчинення не виявлено.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь