ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціального захисту населення інформує

Дата: 15.07.2015 17:02
Кількість переглядів: 262

Шановні жителі району, які користуються пільгами при сплаті за житлово-комунальні послуги!
З 01.07.2015 року учасникам війни, членам сім’ї загиблих ветеранів війни, дітям війни, міліціонерам на пенсії, сільським педагогам, медикам, бібліотекарям, працівникам культури на пенсії, багатодітним сім’ям, пільги надаватимуться з урахуванням середньомісячного сукупного доходу.
Пільги надаються при умові, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні 6 місяців перед місяцем звернення, не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, яка на даний час складає 1710 грн.
Міліціонерам на пенсії та багатодітним сім’ям до сукупного доходу сім’ї яких входять заробітна плата, грошове забезпечення, стипендія, або до складу сім’ї яких входять працездатні особи, для визначення права на отримання пільги з 01.07.2015р. необхідно терміново подати до управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації декларацію про доходи сім’ї пільговика встановленого зразку, а також довідки про нараховані доходи свої та членів сім’ї (крім довідки про розмір пенсії та соціальні допомоги).
Звертаємо увагу, що в випадку, коли пільговики, відповідно до рівня доходів, втрачають право на отримання пільг, вони мають можливість отримати субсидії на житлово-комунальні послуги. А в подальшому, при зменшені доходів, повторно звернутися за наданням пільг.
Для отримання додаткової інформації звертатись до управління соціального захисту населення, кімнати 106, 109 або за тел. 2-12-85 та 2-24-56

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь