ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте нагородження жінок Тульчинщини з державною відзнакою – почесним званням України «Мати – героїня»

Дата: 13.06.2017 16:07
Кількість переглядів: 234

Матері на землі безумовно достойні поваги та шани, та особливо це стосується жінок, які народили та виховали п’ятеро та більше дітей, що отримали почесне звання України "Мати-героїня", що є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей дітей.

Багата на таких жінок і Тульчинщина. Так, гарного літнього дня, 13 червня 2017 року, голова райдержадміністрації Микола Васильович Підболячний, заступник голови райержадміністрації – Володимир Миколайович Глізнєцов, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Микола Володимирович Богач вручили посвідчення про присвоєння, відповідно до Указу Президента України від 13 травня 2017 року № 129/2017, почесного звання України «Мати-героїня», нагрудний знак та квіти п'яти чарівним жінкам району.

Сьогодні слова привітання та подяки звучали на адресу - жительці с.Василівка – Яровій Марині Олександрівні, 1977 р.н. , яка народила та виховує дев'ятеро дітей, Кордонець Олені Миколаївні, 1975 р.н., з с.Мазурівка - матері восьми дітей, жительці с.Клебань - Перетятко Вікторії Миколаївні, 1976 р.н., яка виховує шестеро дітей, Рябчук Тетяні Анатоліївні з м.Тульчин, 1967 р.н., матері п'яти дітей та Шимко Надії Михайлівні, 1965 р.н., яка виховує п'ятеро діток.

Керівництво району висловлює глибоку вдячність матерям – героїням за невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та бажає берегиням роду людського радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь