ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте привітання багатодітної матері з державною відзнакою – почесним званням України «Мати – героїня»

Дата: 05.01.2016 15:22
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Сьогодні, 05 січня 2016 року голова райдержадміністрації Микола Васильович Підболячний, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Володимирович Богач завітали до с.Ульянівка з урочистою нагодою.

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка «Про присвоєння почесного звання «Мати - героїня» від 03.12.2015 року № 676/2015, М.В. Підболячний привітав та вручив– Комаревцевій Світлані Степанівні, 07.10.1972 року народження нагрудний знак та посвідчення до почесного звання України «Мати – героїня», а діткам з багатодітної родини – новорічні подарунки. Голова райдержадміністрацї привітав жінку з нагородою, побажав міцного здоров'я, довголіття, життя без турбот та негараздів, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей.

Світлана Степанівна народила і разом з чоловіком Леонідом Вікторовичем виховують дев'ятеро дітей, створюючи їм умови для всебічного їх розвитку, навчання та виховання.

Велику, дружню сім’ю Комаревцевих, в якій панує атмосфера злагоди, взаємоповаги і любові – привітав з нагородоюі голова Богданівської сільської ради – Неборецький Василь Васильович .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь