ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 27.09.2013 11:26
Кількість переглядів: 463

Тульчинська централізована бібліотечна система об’єднує 36 бібліотек, з них 32 сільських бібліотеки-філії, книжковий фонд яких нараховує 584971 прим. книг. В системі працює 59 бібліотечних працівників.
Тульчинська центральна районна бібліотека та бібліотеки-філії ЦБС працюють як центри соціокультурної та інформаційної діяльності, центри підтримки освітніх процесів, відкритого доступу до інформаційно-документальних ресурсів, центри накопичення та надання інформації користувачам.
З нагоди відзначення професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, 26 вересня у читальному залі Тульчинської центральної районної бібліотеки відбулись урочисті збори, присвячені цій події.
На свято завітали Колібабчук Марія Іванівна, заступник голови райдержадміністрації, Весняний Валерій Михайлович, голова Тульчинської міської ради, Третьякова Катерина Василівна, начальник відділу культури і туризму Тульчинської райдержадміністрації.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята грамотами та подарунками від Тульчинської райдержадміністрації, районної ради були нагороджені:
  • Нурізянова Т.П., зав. відділом обслуговування Тульчинської ЦРБ;
  • Погребняк Г.О., завідувач денним відділом комунального вищого навчального закладу «Тульчинське училище культури»;
  • Гернега Є.Б., зав. Шпиківською міською бібліотекою-філією;
  • Вакало Г.М., зав. Клебанською бібліотекою-філією;
  • Курапко О.М., бібліотекар шкільної бібліотеки Тиманівської ЗШ І-ІІІ ст.;
  • Морозова А., краєзнавець, голова громадської організації «Охорона пам’яток»
За співпрацю подякою від Тульчинського відділу культури і туризму нагороджена керівник танцювального колективу «Елегія» Л.І.Шеремета.
Вігуржинська В.С., директор Тульчинської ЦБС, нагороджена грамотою Тульчинської міської ради за активну позицію в популяризації бібліотечної справи, за плідну співпрацю по організації культурно-мистецьких заходів для жителів міста. Голова міської ради Весняний В.М., вітаючи всіх присутніх зі святом, вручив директору Тульчинської ЦБС також підбірку книг нашого земляка з Вапнярки О.Чорногуза.
Громадською організацією «Асоціація бібліотек Вінниччини» грамотами були нагороджені Грінченко Л.І., бібліотекар І кат. відділу обслуговування Тульчинської ЦРБ та Грималюк А.Г., методист Тульчинської ЦРБ.
Цього дня на адресу бібліотекарів звучали найщиріші вітання, побажання та подяки за нелегку працю. Вітання звучали від Зарічненського сільського голови Приймака Г.В., голови районного літературно-мистецького об’єднання «Оберіг».
Після урочистостей бібліотечні працівники Тульчинської ЦБС продовжили роботу у селі Зарічне, де відбулась презентація Зарічненської бібліотеки-філії та засідання клубу за інтересами «Паросток».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь