ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди свята

Дата: 19.10.2017 15:29
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Напе­ре­до­дні Дня захисника Укра­їни, в Кинашівській сільській раді відбулись урочистості з нагоди свята.

На території громади, до скла­ду якої входять села Ки­нашів, Нестерварка та Мазу­рівка, проживає 65 учас­ників АТО, більшість з них і завітали на святкування.

Сільський голова Оксана Баленко привітала мужніх чоловіків, справжніх нащадків славних козацьких традицій з наступаючим святом, подяк­увала за їхній подвиг та за мирне небо над нашими голо­ва­ми. О.Баленко поба­жала усім міцного здоров`я, довгих ро­ків життя, добробуту і щастя і разом з районним війсь­ко­вим комісаром Дми­т­ром Сло­бо­дянюком вру­чи­ла медалі “За мужність і патріотизм”, якими наго­род­жено Олега Люльчака, Віта­лія Рівного, Петра Гаври­люка, Сергія Темного, Ана­то­лія Борея, Олександра Попдякуника та Олексія Хавару. Всім учасникам антитерористичної операції вру­чено також гро­шо­ві вина­го­роди.

Від імені усіх учасників АТО Віталій Пасічник вручив сільському голові Оксані Баленко прапор, який вони привезли з зони бойових дій.

Землевпорядник сільської ради Анатолій Бідун пре­д­с­та­вив присутнім у залі ато­в­цям детальний план те­ри­­торії для будівництва та обслу­го­ву­вання житлових будинків, згі­дно якого пла­нується на­ді­ли­ти 61 ділянку для забудови учасникам АТО.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь