ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд прийняв рішення про перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята

Дата: 22.11.2013 16:01
Кількість переглядів: 312

У 2014 році дні з 1 по 7 січня будуть вихідними. Про це повідомила Міністр соціальної політикиУкраїни Наталія Королевська. Це передбачено ухваленим сьогодні розпорядженням Уряду „Проперенесення робочих днів у 2014 році”.
«Відповідно до ухваленого розпорядження перший тиждень 2014 року буде вихідним. Це дозволить більш раціонально використати робочий час та створить більш сприятливі умови длясвяткування у 2014 році Нового року та Різдва Христового. Водночас таке перенесення не спричинитьзменшення тривалості робочого часу впродовж року», - сказала вона.
Таким чином, відповідно до ухваленого рішення, робочий день з четверга 2 січня переноситься на суботу 11 січня, з п’ятниці 3 січня – на суботу 25 січня та з понеділка 6 січня – на суботу 8 лютого.Перенесення робочих днів стосується працівників підприємств, установ і організацій, якимвстановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями у суботу та неділю.
«Виняток становлять працівники органів Пенсійного фонду, Українського державногопідприємства поштового зв’язку „Укрпошта”, Державної казначейської служби та банківських установ,що обумовлено необхідністю забезпечення безперебійності соціальних виплат населенню», - сказала вона.
Розпорядженням також передбачено, що у зазначені святкові дні спеціальний режим роботибанків та їх установ визначає Національний банк України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь