ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Установчі збори Громадської ради

Дата: 30.01.2015 08:29
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

28 січня 2015 року в конференц-залі адміністративного будинку рад і райдержадміністрації (м. Тульчин) відбулися установчі збори Громадської ради при райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного.

Перед учасниками зібрання прозвітував про проведену роботу голова Громадської ради в 2013 – 2014 роках Вячеслав Бондар – підприємець, керівник двох районних громадських організацій («Дім Польський», Спілка підприємців Тульчинщини). Після обговорення звіту ініціативна група повідомила, що на 2015 – 2016 роки увійти до складу Громадської ради зголосилися 18 осіб, представники 19 інститутів громадянського суспільства (громадських, профспілкових, волонтерських об’єднань, комунальних ЗМІ). Шляхом прямого, відкритого голосування всі вони стали повноправними членами дорадчого органу (разом з уповноваженим представником від райдержадміністрації).

Звернувшись до оновленої Громадської ради, голова райдержадміністрації повідомив, що готовий до системної, конструктивної роботи, чекає від партнерів підтримки і пропозицій з різних питань. Далі члени ради обрали головою В.Бондаря, а його заступником – Романа Чорнопиского (голова громадської організації «Народна Рада»).

Обмін думками на засіданні був часом гострий, але відвертий і закінчився позитивно. Найближчим часом члени Громадської ради при райдержадміністрації відредагують Положення про раду і внесуть пропозиції щодо плану роботи цього дорадчого органу на 2015 рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь