ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА! На Вінниччині проходитиме конкурс з вшанування благодійників

Дата: 20.01.2016 16:17
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».
Конкурс «Благодійна Вінниччина» – прекрасний шанс вшанувати благодійників.
Ви робите добрі справи або знаєте людей, групи, організації, які займаються благодійністю? Подайте заявку на Регіональний конкурс «Благодійна Вінниччина»!
За підтримки голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія 11 грудня 2015 року стартував регіональний конкурс «Благодійна Вінниччина – 2015», у рамках якого в області нагороджуватимуть кращих благодійників.
Конкурс має на меті розвивати благодійництво, об’єднувати благодійників і тих, хто їх допомогу отримує. І просто назвати персонально тих людей, які цю допомогу надають. Збір заявок на участь у конкурсі стартував і триватиме до 15 лютого 2016 року. Імена переможців стануть відомі у березні.
Регіональний оргкомітет очолив директор МБФ Наталії Потопаєвої у Вінницькій області Дмитро Костирко; голова Наглядової ради регіонального конкурсу – голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова; голова Медіа ради – Оксана Пустовіт.
Як взяти участь у конкурсі? Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Вінниччина» вже зараз можуть подавати доброчинні організації, волонтери, соціально відповідальний бізнес, фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Вінницькій області (окрім органів місцевого самоврядування, органів державної влади та політичних партій).
Заявки встановленої форми подаються виключно в електронному вигляді на адресу: konkurs.blago@gmail.com. Форму конкурсної заявки можна отримати на офіційному сайті конкурсу http://blagoukraine.org/.
Останній термін подання заявок – 15 лютого 2016 року. Про дату і місце проведення церемонії нагородження переможців організатори повідомлять додатково. У конкурсі можуть брати участь благодійники та волонтери, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року.
Звертаємо увагу майбутніх учасників конкурсу: всі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, братимуть участь і в регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від благодійників Вінниччини, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Вінниччина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.
Переможці конкурсу отримують найвищу благодійну нагороду України – бурштинових «Янголів добра».
Детальна інформація на сайті http://blagoukraine.org/, а також в соціальній мережі https://www.facebook.com/groups/blagovin/
Координати Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Вінниччина»: тел.: (093) 758-46-14, (093)682-31-32; e-mail: K_da@i.ua. Контактна особа – Дмитро Костирко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь