ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В День пам’яті та примирення

Дата: 12.05.2015 12:43
Кількість переглядів: 254

8 травня 2015 року в м. Тульчині в районному будинку культури відбулись заходи з нагоди відзначення в Україні Дня пам’яті та примирення за участю ветеранів Другої світової війни, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, делегацій місцевих територіальних громад, підприємств, установ, організацій, представників районних ЗМІ, місцевих громадських та політичних осередків.

В фойє РБК було розміщено тематичну виставку з нагоди святкування 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Силами працівників культури району підготовлено тематичну концертну програму «Дорогами нашої пам’яті», присвячену Дню пам’яті та примирення в Україні. Учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у роки Другої світової війни, захисників незалежності нашої держави 2014-2015 років. На зібранні виступив голова районної ради О.Авраменко.

В цей же день керівники району, міста за місцем проживання вручили групі ветеранів війни почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради, грошові допомоги, продуктові набори, квіти.

В селі Торків голова райдержадміністрації М.Підболячний, голова районної ради О.Авраменко, Торківський сільський голова Микола Порубаний відвідали сім’ю загиблого учасника АТО Анатолія Грубого для надання практичної допомоги у вирішенні проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь