ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В приміщенні Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області відбувся особистий прийом громадян начальником Головного управління ДФС у Вінницькій області Осмоловським Русланом

Дата: 09.11.2016 10:40
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Очільник зустрівся з представниками малого бізнесу – обговорили питання стосовно неузгодження порядку нарахування та сплати транспортного податку, про перерозподіл екологічного податку, що сплачує Ладижинська ТЕС, йшла мова з головою Заозернянської сільської ради Іриною Басараб . Змінити ситуацію, що склалась, доцільно виключно шляхом перегляду відповідної діючої законодавчої бази, до якої долучаються податківці зі своїми пропозиціями до урядовців нашої країни .

Також під час прийому піднімалось питання щодо недостовірного відображення окремими суб»єктами господарювання сум доходу від реалізації сільськогосподарської продукції у формі 1 ДФ. Начальник Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський наказав негайно розібратись в даній ситуації, та провести відповідні заходи щодо усунення невідповідностей щоби громадяни, згідно фактичних своїх доходів безперешкодно отримували відповідні допомоги та субсидії.

Особисті зустрічі з платниками податків - одна з ефективних форм роботи податківців . Це не лише створення атмосфери довіри й порозуміння з боку фіскальної служби, але і зокрема, можливість для суб’єктів господарювання, громадян отримати з перших уст відповіді на найактуальніші питання сьогодення щодо застосування норм податкового законодавства-саме тому потрібно постійно підтримувати двосторонній зв'язок між податківцями і громадськістю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь