ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В райдержадміністрації відбулася апаратна нарада

Дата: 14.10.2014 16:45
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

13 жовтня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Г.Роспутної, голови районної ради О.Авраменка, Тульчинського міського голови В.Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про готовність до початку опалювального сезону (інформували перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник, начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан, головний лікар РЦ ПМСД В.Нечипорук); 2) про підсумки роботи підприємств промисловості району за 9 місяців 2014 року (інформувала начальник управління економіки райдержадміністрації Ю.Дудкевич); 3) про заборгованість по заробітній платі та стан легалізації робочих місць в районі (інформував начальник управління соціального захисту райдержадміністрації М.Богач); 4) про стан роботи з вимушеними переселенцями в районі (інформували начальник управління соціального захисту райдержадміністрації М.Богач, начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан); 5) про підготовку до проведення позачергових виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року (інформувала начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Т.Найда); 6) про розгляд звернень громадян в райдержадміністрації за 9 місяців 2014 року (інформувала головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації А.Антонюк).
Зокрема, Ю.Дудкевич повідомила, що управлінням економіки райдержадміністрації щомісячно здійснюється аналіз роботи підприємств основного кола звітуючих, які здійснюють виробництво промислової продукції. В звітному періоді працювало 8 підприємств. Найбільшу питому вагу у промисловому виробництві займає продукція Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД» та ТОВ «Тульчинм’ясо». За січень – серпень 2014 року підприємствами району реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 1494 млн. грн., що в 1,9 рази більше, ніж у січні – серпні 2013 року. На одну особу обсяг реалізації становить 26173 грн., або в 2,6 рази більше обласного показника.
М.Богач проінформував, що в поточному році проведено 4 засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на якому розглядались питання стану виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району та перспективи погашення заборгованості із заробітної плати на економічно-активних підприємствах.
За розрахунками спеціалістів управління соціального захисту населення середньомісячна заробітна плата працівників району за січень-серпень 2014 року становила 2593 грн., що на 181 грн., або 7,5 % більше, ніж у відповідному періоді минулого року, а номінальна заробітна плата в серпні склала 2670 грн., що на 195 грн. або 7,9 % більше відповідного періоду минулого року, але на 138 грн. або 4,9 % менше середньообласної (2808 грн).
Найвищі показники номінальної заробітної плати у серпні 2014 року за видами економічної діяльності спостерігалися у працівників промисловості (3508 грн.) та лісомисливського господарства (3403 грн.), що у 1,3 рази перевищує середньорайонний рівень заробітної плати, а найнижчі розміри у працівників: будівництва (1725 грн.), які надають колективні, громадські та особисті послуги (2201 грн.), охорони здоров’я (2279 грн.), освіти (2353 грн.), що в 1,2 - 1,5 рази менше середньорайонного рівня.
З початку року легалізовано 94 робочих місць, із них 32 - районною робочою групою та 62 – ДПІ. 92 трудових договорів зареєстровано у районному центрі зайнятості та зареєстровано 2 фізичні особи підприємцями.
А.Антонюк повідомила, що на адресу райдержадміністрації за 9 місяців поточного року надійшло 310 звернень від мешканців району та інших населених пунктів, що на 19 звернень більше, ніж за відповідний період 2013 року. В зверненнях порушено 335 питань, кількість громадян, що звернулися 553 чол. Поштою на ім’я голови райдержадміністрації надійшло 10 звернень, через органи влади, а саме через Державну установу «Соціальний контактний центр» та облдержадміністрацію – 161 звернення. Під час особистого прийому голови райдержадміністрації та його заступників отримано 139 звернень. За даний період позитивно було вирішено 101 питання (30 %), зокрема: відповідно до розпоряджень голови райдержадміністрації за зверненням громадян протягом звітного періоду 65 жителям району було надано нецільову матеріальну допомогу на загальну суму 29550 грн. та 1 жительці району надано цільову матеріальну допомогу в розмірі 400 грн.
Підвела підсумки наради голова райдержадміністрації Г.Роспутна.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь