ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі стартувала літня оздоровча кампанія серед дітей та молоді 2017 року

Дата: 18.05.2017 12:09
Кількість переглядів: 219

12 травня 2017 року під головуванням першого заступника районної державної адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків району у 2017 році. гідно порядку денного обговорювалися такі питання:
– Про підготовку до літньої оздоровчої кампанії
– Про планові показники щодо охоплення дітей пільгових категорій району відпочинковими та оздоровчими послугами
– Про підготовку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до роботи в літній період.
По завершенні засідання координаційної ради, затверджено ряд рішень щодо підготовки організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року, які матимуть вплив на покращення ефективності літньої оздоровчої кампанії.
Необхідно зазначити, що на даний час в районі мешкає понад 5000 дітей шкільного віку, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з боку держави. З них: 736 – дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, 101 - дітей – інвалідів, 42 - дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 340 - обдарованих та талановитих дітей, 158 - дітей учасників АТО, 24 - дітей з числа сімей переселенців.
Під час проведення оздоровчого процесу в 2017 році на території району планується фунціонування 9 закладів оздоровлення та відпочинку: 1 санаторного типу – ДОЗ ДС «Подільський Артек», 7 – таборів денного перебування та 1 мовний табір на базі Тульчинської ЗШ № 2.
На виконання рішення 24 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2014 року № 489 «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2014 – 2017 роки» на проведення дитячої оздоровчої кампанії 2017 року з районного та місцевих бюджетів передбачено понад 600, 000 тис.грн, що надасть змогу надати оздоровчі послуги дітям з пільгових категорій району.
Спільна задача органів виконавчої влади та Тульчинської міської територіальної об'єднаної громади, Шпиківської ОТГ, Кирнасівської селищної ради та сільських рад в 2017 році - 100 % оздоровлення дітей із числа пільгової категорії району.
За більш детальною інформацією щодо оздоровлення дітей та підлітків району, необхідно звертатись координатора оздоровчої кампанії 2017 року - управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою м.Тульчин, вул. Миколи.Леонтовича, 1, каб 407 та за тел. 2-24- 56, 2- 22 - 45.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь