ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині обговорили питання протидії торгівлі людьми та попередження нелегальної міграції

Дата: 28.02.2017 15:15
Кількість переглядів: 272

24 лютого 2017 року до міста завітали фахівці громадської організації м.Вінниці "Джерело надії". За участі представників Тульчинської міської обєднаної територіальної громади, спеціалістів управління соціального захисту населення, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та соціально активної молоді міста проведено робочу зустріч за проектом "Зміцнення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема у Вінницькій області".
Актуальність проведення превентивного заходу підкреслюється наявністю в місті кількох професійно-технічних навчальних закладів, адже статистика свідчить, що серед осіб, які постраждали від торгівлі людьми, більша частина має саме професійно-технічну освіту.
В рамках даної зустрічі відбувся показ документального фільму MTV EXIT «Життя на продаж», де описані три реальні історії українців, які стали жертвами торгівлі людьми. Завдяки відтворенню реальних подій та справжнім свідченням постраждалих осіб, фільм показав глядачам вражаючі подробиці торгівлі людьми та навчив учасників, як уберегти себе від шахрайських схем у процесі пошуку роботи та під час подорожей.
Учасники заходу обговорили сучасний стан питання протидії торгівлі людьми та методи, які використовують злочинці, щоб затягнути людину в тенета рабства, а також правила безпечної поведінки за кордоном та організації, що надають допомогу постраждалим від торгівлі людьми.
Всі учасники отримали буклети та пам’ятки з протидії торгівлі людьми.
Наприкінці зустрічі, фахівці соціальних служб району спільно з представниками Тульчинської міської обєднаної територіальної громади опрацьовали орієнтовні плани спільних інформаційно-просвітницьких заходів з протидії торгівлі людьми, які можуть бути реалізовані в місті.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь