ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині проведено тренінг для фахівців, які працюють з внутрішньо переміщеними особами

Дата: 19.02.2016 12:52
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

18 лютого 2016 року неурядовою громадською організацією «Прогресивні жінки» за підтримки фонду сприяння демократії посольства США в Україні в м.Тульчин було проведено навчання для фахівців, які працюють з внутрішньо переміщеними особами. В навчальному тренінгу «Спільний підхід для покращення взаємодії з внутрішньо переміщеними людьми з зони конфлікту» взяли участь фахівці управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, представники районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Тульчинської міської ради, державної міграційної служби, районного центру зайнятості, психологи вищих навчальних закладів міста, в яких навчаються діти з числа внутрішньо переміщених осіб.
Мета проекту - покращення порозуміння між внутрішньо переміщеними особами та жителями громад; підвищення якості надання послуг переселеним громадянам та їх адаптації до життя у новому місці через навчання державних службовців та фахівців, які безпосередньо контактують з цією групою населення.
Протягом тренінгу тренери ГО «Прогресивні жінки» проводили інформаційно – роз'яснювальну роботу щодо психологічного аспекту порозуміння з людьми, що залишили Донецьку, Луганську області та Крим, та людьми, що є корінними жителями тієї місцевості, куди тимчасово переселилися люди з зони конфлікту. Організатори заходу розповіли, що діяльність їхньої організації спрямована на підвищення якості надання послуг переселенцям, а також – на їхню адаптацію до життя у нових містах.
На завершення заходу всі учасники тренінгу отримали корисну та цікаву інформацію у вигляді буклетів «Особливості роботи з внутрішньо переміщеними особами».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь