ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині проведено тренінг з розвитку власної справи та самозайятості

Дата: 13.04.2017 12:12
Кількість переглядів: 293

На виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, затвердженої рішенням Вінницької обласної Ради від 20 грудня 2016 р. № 226, з метою підвищення рівня економічної спроможності та самостійності багатодітних та малозабезпечених сімей, 12 квітня 2017 року фахівцями управління соціального захисту населення райдержадміністрації організовано проведення тренінгу з розвитку власної справи та самозайнятості.

Захід відбувся за участі громадської організацї «Бюро інституційного розвитку» за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

На тренінг були запрошені представники багатодітних, малозабезпечених родин Тульчинського району, студенти Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин.

Представники ГО «Бюро інституційного розвитку» доступно подали необхідний матеріал в атмосфері активного діалогу учасників. Тренінг тривав на протязі робочого дня та включав питання організації самозайнятості, визначення реальності дій, перспектив та розрахунків у започаткуванні власної справи, написання бізнес-пропозицій та інше.

Дана Програма висвітлює особливості ведення підприємницької діяльності та розвитку власного бізнесу, допомагає отримати практичний досвід в створенні бізнес-ідеї та написанні бізнес-плану.

Участь у тренінгу, на нашу думку, підвищив рівень впевненості учасників у власних силах та допоможе розвинути їхнє підприємницьке мислення.

Окремо необхідно зазначити, що для кращого засвоєння матеріалу під час тренінгу використовувались різноманітні активні та інтерактивні методики викладання матеріалу («мозковий штурм», рольові ігри, рухливі вправи, індивідуальна робота та презентації учасників, рішення кейсів, учбові ситуації, ситуаційний аналіз та інші).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь