ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні працює безкоштовна телефонна "гаряча" лінія з питань енергозбереження

Дата: 18.10.2016 09:26
Кількість переглядів: 294

Як правильно утеплити свою оселю? Як зменшити споживання газу, тепла, води та менше платити за комунальні послуги? Як успішно, у теплі та комфорті пройти опалювальний сезон? Ці та багато інших питань сьогодні хвилюють кожного українця. Вирішуючи їх, багато хто потребує порад експертів.

Саме тому, спільними зусиллями Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Держенергоефективності та Київської міської державної адміністрації створено телефонну "гарячу" лінію з питань енергозбереження.

Зателефонувавши за номером 0-800-210-611, можна абсолютно безкоштовно отримати консультації експертів щодо того, як правильно утеплити свою оселю, як економити енергоресурси, як створити ОСББ, які банки та на яких умовах кредитують енергоефективні заходи, як отримати від держави безповоротну фінансову допомогу на утеплення, як правильно обрати теплоізоляційні матеріали та багато іншого.

"Держава надає громадянам не тільки фінансову допомогу при енергомодернізації житла, а й консультативну. Телефонна "гаряча" лінія стане додатковим джерелом цінної інформації. Спілкуючись з експертом, кожен отримає практичну пораду", - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та нагадав, що сьогодні і Уряд, і місцева влада допомагають населенню впроваджувати енергоефективні заходи. Для цього діє вже популярна Урядова програма з енергоефективності, а в усіх регіонах країни - додаткові місцеві програми здешевлення "теплих" кредитів. Їх вже 200 на сьогодні.

Усі, хто утеплюються та потребують поради професіонала, можуть без зволікань телефонувати за номером "гарячої" лінії: 0-800-210-611! Дзвінки безкоштовні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь