ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій: «Маємо серйозні напрацювання з реалізації інвестиційних проектів у сфері реального сектору економіки»

Дата: 18.12.2017 14:40
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Про це голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій повідомив під час щотижневої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

«2017 рік був дуже насичений. Ми заклали серйозні підвалини, які дали б можливість істотному зростанню середньомісячних заробітних плат. І, до речі, середньомісячна зарплата в сільському господарстві, наприклад, у вересні, вперше перевищила середньомісячну заробітну плату в цілому по Вінницькій області, - наголосив очільник регіону. – Наша увага була сконцентрована на те, щоб максимальною мірою створити внутрішні підвалини для серйозного поштовху у 2018 році. Люди того поки що не відчувають, але ми якраз підійшли до межі якісних зрушень в зростанні доходів громадян через зростання зайнятості населення».

Голова облдержадміністрації також відзначив, що лише протягом наступного року у Вінниці буде створено більше 5 тисяч нових робочих місць. «Наші перемовини з компаніями, які заходять в область, ведуться у дуже простій площині: ми створюємо рівні умови, надаємо якісні адміністративні послуги, але, разом з тим, ставимо умову, що мінімальна середньомісячна заробітна плата повинна бути на 20-30 % вищою від тієї, що наявна сьогодні на ринку», - підкреслив Валерій Коровій. Відтак наголосив, що область має нині дуже серйозні напрацювання з реалізації інвестиційних проектів саме у сфері реального сектору економіки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь