ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій привітав вихованців Тульчинської школи-інтернат-ліцею з Днем Святого Миколая

Дата: 18.12.2015 16:18
Кількість переглядів: 426

У переддень свята голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій завітав до Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів – ліцею, аби привітати школярів із Днем Святого Миколая.

Заклад, де навчається сьогодні 386 учнів, має також ліцейні класи з посиленим вивченням військово-спортивних дисциплін. Профільну підготовку за цим напрямом тут нині проходить 191 учень.
Очільник Вінниччини оглянув матеріально-технічну базу навчального закладу та умови, в яких проживають ліцеїсти. Затим завітав на шкільне свято, приурочене такому очікуваному дітьми Дню Святого Миколая.
До цієї події вихованці школи-інтернат-ліцею підготувалися старанно, презентувавши гостям заходу справжнє казкове дійство. Відтак, разом з подякою за позитивні емоції, приймали вітання від голови облдержадміністрації Валерія Коровія.
«Напередодні Дня Святого Миколая ми всі стаємо трішечки дітьми: очікуємо подарунків, віримо в чудо, прагнемо добра, любові, щирості та поваги один до одного. В такий непростий час, який переживає сьогодні Україна, це дуже важливо для кожного з нас. Це те, що нас об’єднує. І те, що ми маємо таких красивих, щирих, розумних дітей, яким Святий Миколай неодмінно принесе подарунки, переконує: в нашої країни – велике майбутнє», - зауважив у вітальному слові голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.
Окремо керівник області звернувся до ліцеїстів закладу, зазначивши, що в цей нелегкий для держави період надзвичайно приємно бачити очі молодих, патріотично налаштованих юнаків та дівчат. І це вселяє віру в те, що майбутнє України в надійних руках.
Вітаючи зі святом, Валерій Коровій побажав вихованцям навчального закладу добра, впевненості та здійснення мрій. Затим усі діти отримали солодкі подарунки від обласної влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь