ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 10.05.2017 12:28
Кількість переглядів: 243

Сьогодні, 10 травня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій провів щотижневу нараду з очільниками департаментів та управлінь регіону з актуальних питань життєдіяльності Вінниччини.

В ході зібрання Валерій Коровій заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в регіоні у галузях АПК, охорони здоров’я, соціальної сфери та дорожньої інфраструктури.

Так, заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, зокрема, повідомив, що нині триває ремонт 9,4 км дороги на Калинівському напрямку. А вже в червні фахівці Служби автомобільних доріг області розпочнуть роботи на ділянці об’їзної дороги міста Вінниці між вулицями Хмельницьке шосе та Київська, а також у напрямку Гніванського шосе. Заплановані ремонти і на ділянці автошляху Куна - Кунка у Гайсинському районі та на Могилів-Подільському напрямку.

У свою чергу, керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Бойко інформував учасників засідання про законодавчі новації, що стосуються прийому на державну службу.

«З 1 травня вступила в дію норма Закону «Про державну службу», згідно з якою особі, яка претендує на вступ на державну службу, при подачі документів до конкурсної комісії необхідно подавати посвідчення про проходження атестації щодо вільного володіння державною мовою. На виконання цієї норми Закону Кабінетом Міністрів прийнято відповідну Постанову. Найближчим часом ми надішлемо на структурні підрозділи перелік вищих навчальних закладів, які мають право здійснювати цю процедуру, - зазначив Валерій Бойко. - Атестація складатиметься з трьох етапів: прийом документів до ВНЗ, власне атестація у письмовій та усній формі і визначення результатів. Постановою передбачено, що особам, які в атестаті про загальну середню освіту, або ж у дипломі молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста чи магістра мають відмінну оцінку з української мови, проходити атестацію не потрібно».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь