ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 05.09.2016 11:50
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

Сьогодні, 5 вересня, в приміщенні конференц-зали ОДА голова Вінницької облдержадміністрації провів щотижневу робочу апаратну нараду з керівниками департаментів та служб Вінниччини, зупинившись на окремих питаннях життєдіяльності регіону.

Розпочинаючи засідання Валерій Коровій зазначив, що минулий робочий тиждень був досить насичений подіями. Він висловив слова вдячності усім, хто приймав участь в організації Дня міста.

Окремо подякував першому заступнику голови ОДА Андрію Гижку та директору Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА за високий рівень проведення четвертого Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України». «Лише спільними зусиллями ми досягаємо значних результатів у соціальній та економічній сфері розвитку Вінниччини. Рівень проведення заходів минулого тижня свідчить про те, що Вінниччина дійсно є проєвропейським містом. Але незважаючи на високі досягнення, ми маємо працювати та вдосконалювати свою роботу», - наголосив очільник області.

Керівник ОДА, зокрема, акцентував увагу на пріоритетних для обласної влади завданнях у сфері охорони здоров’я: придбання джерела опромінення для онкодиспансеру та запуск автоматичної системи по проекту екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Крім цього, на нараді присутні обговорили питання агропромислового розвитку краю, відзначення в області Дня знань та готовність навчальних закладів регіону до нового навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь