ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вчасне надходження коштів до пенсіонерів на контролі

Дата: 28.07.2016 15:21
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

З метою вчасного надходження коштів до пенсіонерів в управлінні ПФУ України у Тульчинському районі було створено окремий сектор контрольно – перевірочної роботи . Працівниками сектору на виконання заходів, передбачених планом роботи управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі за 6 місяців 2016р. проведено відповідну роботу з їх виконання.
На 01.07.2016 року через центр поштового зв’язку по Тульчинському району обслуговувалось 11476 особи, через відділення банків 7240 пенсіонерів.
За шість місяців 2016 року зроблено перевірки в 12 відділеннях поштового зв’язку, проведено опитування пенсіонерів в населених пунктах с. Кинашів , с. Журавлівка, с. Мазурівка, с. Тиманівка, с. Копіївка, с. Михайлівка, с. Шпиків, с. Клебань, с. Богданівка, з відома начальників поштових відділень та за участі листонош відповідних відділень зв’язку.
При здійснені перевірок цільового використання коштів Пенсійного фонду України у Тульчинському районі на виплату пенсій та допомог запроваджено системне опитування серед пенсіонерів щодо своєчасної доставки належних сум пенсій національним оператором поштового зв’язку.
Було опитано 81 пенсіонер, порушень не виявлено. Скарг та зауважень не було, всі опитані пенсіонери задоволені роботою листонош.
Станом на 01.07.2016 року обслуговування пенсіонерів щодо отримання пенсій і допомог проводили шість установ банків, які підлягали перевірці за період 01.01.2015 року по 31.12.2015 року. З початку 2016 року проведено 4 перевірки в установах банку щодо дотримання «Порядку виплати пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги через їх поточні рахунки у банках» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 1999 року №1596 (із змінами та доповненнями) .
Аналіз проведеного заходу свідчить, що виплата пенсій пенсіонерам Тульчинського району проводиться вчасно, виплачується згідно графіків та фінансування.
Випадків нецільового використання пенсійних коштів в перевірених відділеннях не виявлено.
Фактів розкрадання державних коштів по Управлінню Пенсійного Фонду України у Тульчинському районі не виявлено.

Головним спеціалістом сектору контрольно - перевірочної роботи проводяться зустрічні перевірки правильності поданих довідок про фактичний розмір нарахованої оплати праці для призначення пенсій .

Всього з початку року проведено 36 перевірок , у тому числі за місцем перебування пенсійних справ в межах регіону - 28, на запити інших регіонів – 8.
Порушень при перевірці не виявлено.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь