ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вдалий виступ тульчинців на чемпіонаті України з ММА

Дата: 28.04.2016 11:23
Кількість переглядів: 306

У неділю 24 квітня у місті Бориспіль (Київська обл.) успішно відбувся чемпіонат України 2016 зі змішаних єдиноборств ММА серед чоловіків. Змішані єдиноборства не перестають захоплювати глядачів складністю технічних прийомів, видовищністю і майстерністю, з якою спортсмени проводять поєдинки. Близько 140 учасників з 17 областей України виборювали перемоги для своєї області, а також боролись за право виступати у збірній команді України на міжнародних змаганнях – чемпіонатах Європи і світу. Турнір організований Національною Федерацією змішаних єдиноборств ММА України за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Бориспільскої міської ради та Бориспільскої державної адміністрації. У черговий раз партнером змагання став розважальний комплекс «Бархат»
Збірна Вінницької області була зформована зі спортсменів спортивного клубу "Гепард" м.Тульчин . До складу увійшли Сакал Вадим категорія до 57 кг.Перебора Михайло кат. до 65кг, Булгучев Руслан кат. до 77кг. та Коваль Віктор кат. до 93 кг.(тренер В.Соляр)
В досить напружених та безкомпромісних поєдинках наші бійці змогли здобути для себе 2 нагороди.
У ваговій категорії до 77кг срібним призером чемпіонату України став Булгучев Руслан.До фінальної частини Руслан провів 3 напружені поєдинки в яких достроково здобув перемоги. Нагадаємо що Руслан є кандидатом в майстри спорту з даного виду, являється 2-х кратним чемпіоном нашої області з ММА, чемпіоном України серед молоді 2015 , бронзовим призером чемпіонату України серед молоді 2016р з ММА, а також бійцем професійної ліги ММА УКРАЇНИ.
У фінальному поєдинку нажаль ми незмогли отримати перемогу , програвши бій удушливим прийомом спортсмену з Києва.
Бронзовим призером став у нашій команді у категорії до 93кг Коваль Віктор.
Приємно що хлопці виконали перед собою поставлені завдання і за то їм є нагорода. Булгучев Руслан виконав норматив Майстра Спорту України , Коваль Віктор норматив КМС зі змішаних єдиноборств ММА.
Майже за 2 роки існування нашої обласної федерації ММА , наші спортсмени гідно представляють наш регіон на змаганнях різного рівня, і стоять на рівні з іншими обласними федараціями.

Це тільки початок , і на цьому ми незупинемось.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь