ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Великий проект

Дата: 20.01.2016 09:42
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Відповідно до інформації, поданої на сайті Посольства США в Україні, триває конкурс «Великий проект» на отримання гранту від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (Фонд AFCP).
Конкурс відбуватиметься у два тури: короткий опис (Тур 1) та повна проектна заявка (Тур 2). Ті, хто отримає позитивний рейтинг, будуть запрошені для участі у Турі 2. Для участі у Турі 1 слід надіслати короткий опис англійською та українською (або російською) мовами за адресою: KyivAFCP@state.gov.
Пропозиції на Тур 1 приймаються до 28 січня 2016 року.
Програма «Великий проект» фонду AFCP спрямована на збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель, пам’ятників та музейних колекцій, що мають виняткову цінність у відображенні чи інтерпретації спадщини країни чи регіону.
Фонд розглядатиме пропозиції вартістю від 200 тисяч доларів США. Середня вартість грантів за цим проектом становила близько 500 тисяч доларів США.
Деталі щодо участі у конкурсі містяться у додатку та на сайті Посольства (http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/ambassadors-fund.html).

Додаток: конкурс.rar


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь