ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Великодній ярмарок!

Дата: 23.03.2015 10:17
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Повідомляємо, що з 9 по 11 квітня 2015 року в приміщенні Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) за підтримки Державного управління справами проводитиметься Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок (далі - Великодній ярмарок). Організатором Великоднього ярмарку є Державне підприємство «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім», що перебуває в управлінні Державного управління справами.
Основна мета заходу - підтримка вітчизняних товаровиробників, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а також популяризація унікальних традицій та культури нашої держави.
Ураховуючи важливе соціально-економічне значення Великоднього ярмарку, просимо поінформувати про його проведення підприємства харчової та легкої промисловості, народних майстрів, творчі майстерні, сувенірні компанії, магазини подарунків і заінтересовані установи та організації області, акцентуючи увагу на доцільності участі у Великодньому ярмарку.
Додаткову інформацію щодо умов проведення Великоднього ярмарку можна отримати на Державному підприємстві «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» за тел.: 044-278-84-90, 067-434-68-44 (контактна особа – Нікіфорова Олена Вікторівна).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь