ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вічна пам’ять захиснику України!

Дата: 05.08.2016 12:37
Кількість переглядів: 379

3 серпня 2016 року Михайлівська територіальна громада, представники з району прощалися зі своїм земляком, захисником України Віталієм Шестопалом, учасником АТО, який був мобілізований до лав Збройних Силах України в липні 2015 року, служив у 90-му окремому аеромобільному десантно-штурмовому батальйоні (м.Константинів, Донецької області). Згодом продовжив військову службу на півдні України.
Життя нашого земляка обірвалося передчасно 1 серпня поблизу м. Скадовськ через раптову хворобу. В його роки - жити, працювати, піклуватися про дітей, але доля – невблаганна. В свій час Віталій Дмитрович працював трактористом у місцевому сільськогосподарському товаристві с.Михайлівка. Він був добрим, працьовитим та завжди готовим прийти на допомогу тим, хто її потребував. В селі його поважали і любили. Віталій був справжнім патріотом Батьківщини.
Страшне, непоправне горе спіткало родину, громаду. Поховали героя в с. Михайлівка. В траурній церемонії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, голова районної ради Олексій Авраменко, сільський голова Віталій Ніколаєнко, районний військовий комісар РВК Дмитро Слободянюк та ін.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь