ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась група зустрічі із прийомними батьками нашого району

Дата: 14.03.2016 12:27
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

10.03.2016 року в приміщені Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась група зустрічі із прийомними батьками нашого району. Проведення зустрічей прийомних батьків було запроваджено ще в 2014 році. Вони направлені на взаємопідтримку батьків, обмін досвідом, вирішення проблемних питань, які виникають під час функціонування прийомної сім’ї. На території району функціонує 5 сімей, в яких виховується 6 дітей-сиріт та дітей позбавлені батьківської опіки, піклування. Зустрічі відбуваються не рідше 1 разу в квартал. В першій зустріч із прийомними батьками в 2016 році прийняли участь Федорова Ю.В., головний спеціаліст-юрист сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації, Мадюдя С.В. практичний психолог відділу освіти Тульчинської райдержадміністрації, Мирончук В.О. головний спеціаліст з питань сім’ї та молоді управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації.
Захід розпочала Капелюшна О.П., начальник відділу соціальної роботи Тульчинського районного центру соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді, традиційно із затвердження графіка зустрічей на поточний рік та орієнтовні теми для обговорення та вивчення. Першою тема для роботи із батьками - перегляд та коригування розпорядку дня сім’ї та кожної дитини. Батьки презентували свій існуючого розпорядку, поділились практичним досвідом у складанні розпорядку та ефективності його використання. В результаті чого були надані актуальні пропозиції щодо подальшого планування та вдосконалення.
Для покращення планування сімейного бюджету сім’ї, батькам запропоновано для ведення щоденника використання коштів, який складатиметься спільно із дітьми, адже вміти правильно та ефективно використовувати кошти, це одна із умов для подальшого успішного незалежного життя дітей.
В кінці зустрічі Мирончук В.О. наголосила на обов’язковому оздоровлені дітей та надала відповідні рекомендації. Кожен із учасників зустрічі висловив свої думки та враження щодо проведеного заходу.

Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь